Inschrijven voor de modeltrainingZoals U wellicht weet, kunnen zowel jongens als meisjes vanaf de leeftijd van 5 jaar deelnemen aan voetbalwedstrijden voor ‘duiveltjes & debutantjes’. De trainingen en de wedstrijden worden speciaal aan de leeftijd van deze spelertjes aangepast.

 

Het bestuur van Koninklijk de Noordstar Heule heeft steeds een bijzondere aandacht gehad voor de opvang en de begeleiding van deze jonge voetballertjes.

 

De modeltrainingen gaan door op:

Zaterdag 20 juni en zaterdag 4 juli, telkens van 10.00 u tot 11.00

Dit zal doorgaan op onze terreinen in de Steenstraat 132 te Heule.

 

Deze trainingen, volledig vrijblijvend en gratis, zullen gegeven worden onder de begeleiding van een gediplomeerd trainer.

 

In de hoop u talrijk te mogen verwelkomen,

 

Door de huidige maatregelen omtrent de corona-epidemie, willen wij als club al het nodige doen om deze trainingen te laten doorgaan in de meest veilige omstandigheden.

 

BELANGRIJK in verband met Covid-19:

Mogen wij vragen om uw aanwezigheid te willen bevestigen op het invulformlier hiernaast. Dit laat ons toe om genoeg plaats en middelen te voorzien om aan alle veiligheidsmaatregelen te voldoen, zoals deze worden opgelegd door onze regering.

 

Indien deze trainingen niet zouden doorgaan, omdat de veiligheidsraad dit niet toelaat, kunnen wij u via deze contactgegevens hiervan verwittigen.

 

Alvast bedankt voor het vertrouwen in onze club.


Voor meer informatie kan u steeds terecht bij:

Jurgen Lammertyn, Gerechtigd Correspondent

jurgen.lammertyn@kdnsheule.be of 0494/20.63.99

 
 
 
 
 
 
 
 
Ja
Nee
 
Ja
Nee
 
 
 
 

KdNS Heule VZW

BE0430.693.658

RPR Gent, Afdeling Kortrijk

Bank:

KBC BE78 4645 3577 3186

BIC KRED BEBB