Inschrijvingen 2021-2022

Inschrijven voor seizoen

2021-2022?


Het huidige voetbalseizoen is intussen al meer dan halverwege en als bestuur kijken wij alvast voorut naar het komende seizoen 2021-2022.


Om een duidelijk beeld te krijgen op het aantal spelers voor het volgende seizoen, het aantal nodige trainers, de beschikbaarheid van de velden (op KdNS Heule en Wembley), en nog talloze dergelijke, vragen wij jullie nu al om zo snel mogelijk in te schrijven, aan de hand van het inschrijfformulier hiernaast.


Het seizoen werd beheersd door Covid-19.  Daarom hebben we als club beslist om voor het volgende seizoen het lidgeld aan te passen voglens de impact van Corona.  Hierover zullen onze huidige spelers een bericht krijgen over welk lidgeld voor hen van toepassing is.Voor nieuwe spelers hanteren we dezelfde prijzen als vorig seizoen.


Concreet:


Nieuwe spelers U6: € 190/speler

Nieuwe spelers U7 t.e.m. U17: € 265/speler


Nieuwe spelers voor U21, beloften en Fanion: € 275/speler


Er is tevens een korting voorzien voor spelers die een broer(s) en/of zus(sen) hebben voetballen bij KdNS Heule.  Hiervoor neem je best contact op met jurgen.lammertyn@kdnsheule.beOok dit jaar zal er weer een kledijpakket worden voorzien, van zodra hierover meer informatie bekend is, zal dit worden gecommuniceerd.


Voor meer informatie kan u steeds terecht bij:

Jurgen Lammertyn, Gerechtigd Correspondent

jurgen.lammertyn@kdnsheule.be of 0494/20.63.99
 
 
Jongen
Meisje
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Ja
Nee
 
 
Ja
Nee
 
Ja
Nee