covid19

Het Coronavirus houdt de hele wereld in zijn greep!


Op onze club werden er nog geen gevallen van het virus gemeld en dat willen we graag zo houden.  Daarom volgen wij als club de aanbevelingen van de overheden en de KBVB.


De corona crisiscel, waarin alle entiteiten van het Belgisch voetbal vertegenwoordigd zijn (KBVB, Voetbal Vlaanderen, ACFF en de Pro League), nam in het belang van de volksgezondheid de moeilijke ,maar stilaan onvermijdelijke beslissing om alle jeugd- en amateurcompetities, die sinds midden maart stilliggen, definitief stop te zetten.  


Dat betekent dat er voor dit seizoen geen wedstrijden meer doorgaan in het jeugd- en amateurvoetbal. Niet voor het competitief voetbal, niet voor het recreatief voetbal, niet voor het Futsal en ook niet voor het Minivoetbal. De Women’s Super League en alle andere vrouwencompetities vallen onder dezelfde regeling.


Mocht de algemene gezondheidstoestand toch nog tijdig gunstig evolueren, dan zal Voetbal Vlaanderen later na beslissing van de Veiligheidsraad, zeker de organisatie van vriendschappelijke wedstrijden en tornooien aanmoedigen.

Steun de lokale handelaar en koop lokaal in deze moeilijke tijden !!


Denk hierbij eens aan onze vele sponsors